Gratis kennissessie 'Werken aan preventie met de RI&E' in Amsterdam

'Werken aan preventie: hoe doe je dat?' in Amsterdam

Het tweede kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van arbeidsrisico’s verminderen. We geven u handvatten om binnen uw bedrijf te werken aan preventie en zo verzuim te verlagen. Hoe gaat u aan de slag met uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en wat is de rol van een preventiemedewerker? In onze gratis kennissessie “Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?” geven de experts van ArboNed u de nodige basisinformatie en leert u meer over wat werken aan preventie met de RI&E uw bedrijf oplevert.  

Locatie

Deze gratis kennissessie is op 18 juni in ons kantoor in Amsterdam. De sessie is helaas vol en u kunt zich niet meer inschrijven. U kunt zich nog wel inschrijven voor een van onze andere sessies in het land of ons online webinar. Het programma:

Tijd Programma
14.30 Inloop
15.00 Opening door regiomanager Astrid Bosveld
15.05 Interactieve sessie over de RI&E en preventiemedewerker door hoger veiligheidskundige Geert van Leeuwen en ergonoom Esther Graaff-Visser. Aansluitend borrel en netwerkgelegenheid
17.00 Einde

 

Maak kans op gratis Mijn preventie-expert t.w.v. € 1.175

Naast gratis advies, praktische tips en waardevolle ervaringen maakt u - als u naar de sessie komt - kans op een hele dag gratis advies van een arbo-professional bij u op de zaak: “Mijn preventie-expert”. 

Locaties en data kennissessies

Online webinar

De sessie in Amsterdam zit vol maar u kunt zich nog aanmelden voor ons online webinar op dinsdag 25 juni 2019 van 12.00 tot 12.45 uur. U kunt er ook voor kiezen het webinar op een ander geschikt moment terug te kijken. Het voordeel van het live webinar is dat u per chat vragen kunt stellen aan onze consultant.

Inschrijven webinar