Vooruit met de bal

ArboNed is dit jaar voor het vijfde seizoen trotse partner van FC Emmen

ArboNed is dit jaar voor het vijfde seizoen trotse partner van FC Emmen. Reden voor Sandra Bruggeman, commercieel directeur van ArboNed, branchemanager Barry Boelens en salesmanager Bernard Grasdijk voor een bezoekje aan de Drentse voetbalclub.

FC Emmen en ArboNed werken samen aan een gezonde en vitale regio. Sandra: “Dankzij onze samenwerking kan ArboNed nog meer medewerkers in het mkb in deze regio enthousiasmeren voor sportactiviteiten. Een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.”

Maar ook de maatschappelijke verbinding met de regio (Stichting FC Emmen Noaberschap) is voor beide partijen een belangrijk speerpunt. Zo organiseerde ArboNed dit jaar een klantdag bij FC Emmen met een voetbalclinic van de selectie voor de kinderen. En iedere thuiswedstrijd stelt ArboNed twee plaatsen beschikbaar aan mensen die het verdienen om eens als VIP in de watten te worden gelegd. En er volgen dit seizoen nog meer mooie activiteiten. Zoals kennissesies in de regio over vitaliteit en het voorkomen van verzuim en HealthChecks voor sponsoren en supporters.

Sandra: “We kijken uit naar een sportieve en vitale voortzetting van onze samenwerking. Na de eerste zege van het seizoen in het thuisduel tegen FC Utrecht zit de stemming er goed in. Maar net zoals in een goed huwelijk gaat het om steun en samenwerking in voor- en tegenspoed.”