Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor. Ook in 2019!

  • 02 januari 2019 aangemaakt

Als ondernemer wilt u één ding: ondernemen. Doen waar u goed in bent. Wanneer u tegelijkertijd ook werkgever bent, kunnen er ook arbozaken op uw bord liggen, waar u misschien helemaal niet voor in de wieg bent gelegd. Bij wie kunt u dan terecht voor hulp en advies? Iemand die u begrijpt. Iemand die snapt hoe het werkt in uw branche en weet wat er in uw omgeving speelt. Iemand die u altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak, maar die u net zo makkelijk via de digitale wegen bereikt.

Gezond ondernemen daar zijn wij voor. Ook in 2019!

Maar vooral: iemand die de zaken voor u regelt, waar u niet op zit te wachten. Zaken die soms klein lijken, maar grote impact kunnen hebben. Zaken die uw bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in uw bedrijf gezond te houden. Wij zorgen er graag voor dat u kunt blijven doen waar u goed in bent. Ook in het nieuwe jaar!

Dat doen we in 2019 op een speciale manier. We bestaan dan namelijk 25 jaar en vieren dit jubileum graag met onze klanten. Als blijk van waardering bieden wij u daarom heel 2019 cadeaus en aanbiedingen om u en uw bedrijf gezonder en vitaler te maken. Houd hiervoor uw e-mail en www.arboned.nl in de gaten of schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Wij wensen u een gezond en vitaal 2019!