ArboNed aanwezig op Thuiswerk Summit

Hybride werken, hoe doe je dat? Tijdens de Thuiswerk Summit op 29 en 30 september, een gratis evenement voor  werkgevers en leidinggevenden, komen alle aspecten van het nieuwe werken aan bod. Vanuit ArboNed spreken Nathan van Veen, vitaliteit- & gezondheidsdeskundige, en psycholoog Jan Machek over de mogelijke arbeidsrisico’s van het hybride werken en hoe je deze kunt voorkomen.

Thuiswerk Summit

De manier van werken is tijdens de afgelopen coronaperiode enorm veranderd.  Van zoveel mogelijk thuis werken naar een combinatie van thuiswerken en terug op de werkvloer: het hybride werken. Deze nieuwe situatie is voor velen nog wennen. Hoe voer je het nieuwe werken in zodat het voor iedereen werkbaar is? Wat moet je als werkgever regelen en welke tools zijn er beschikbaar?  

Daarnaast brengt het hybride werken ook arbeidsrisico’s met zich mee. Hoe kun je deze voorkomen en hoe houd je zicht op de (mentale) gezondheid van je werknemers? Over deze laatste vragen praten Jan Machek (29 september) en Nathan van Veen (30 september) van ArboNed u bij tijdens de Thuiswerk Summit:

Sessies met Jan Machek: Personeel en welzijn 
Woensdag 29 september
Jan Machek is psycholoog bij ArboNed. Hij is pannellid bij verschillende sessies op 29 september. Jan geeft als panellid onder meer zijn visie en ervaringen over de psychische effecten van het hybride werken. Hoe kun je daar als werkgever op anticiperen?

Sessie Nathan van Veen: Personeelsbeleid en voorwaarden voor hybride werken
Donderdag 30 september 13:00 uur - 13:45 uur
Nathan van Veen is vitaliteit- & gezondheidsdeskundige bij ArboNed. Tijdens zijn presentatie zet Nathan uiteen wat u kunt doen om te zorgen dat uw werknemers mentaal weerbaar en fysiek gezond blijven tijdens het thuis- en hybride werken.  

Informatie en aanmelden

Wilt u meer weten over hoe u kunt omgaan met (hybride) thuiswerken?  De Thuiswerk Summit vindt online plaats op woensdag 29 en donderdag 30 september 2021. U kiest zelf welke sessies u wilt volgen.

Meld u gratis aan

Gerelateerde nieuwsberichten