Doe mee aan de masterclasses over onregelmatig werken

Nachtwerkers hebben vaak te kampen met gezondheidsrisico’s, zo komt naar voren in onderzoek van de Gezondheidsraad. Rondom de Nacht van de Arbeid (van 30 april op 1 mei) organiseert ArboNed daarom twee online masterclasses over onregelmatig werken.

Beide masterclasses zijn kosteloos en worden gegeven door Raymond Gruijs, manager van ons expertisecentrum Onregelmatig Werken. Klanten van zowel ArboNed, HumanTotalCare en Mensely kunnen deelnemen aan de masterclasses.

Masterclass ‘Energiek werken in onregelmatige diensten’

Laat op de avond zorgen dat mensen met de bus thuis komen. Of in het holst van de nacht klaarstaan bij de Spoedeisende Hulp. Onregelmatig werken is niet niks. Wilt u als directielid, manager, HR-medewerker of OR-lid weten hoe u onregelmatige werkende medewerkers helpt om regie op hun energie te krijgen? In de masterclass ‘Energiek werken in onregelmatige diensten’ komen onder meer praktische tips en nieuwe inzichten op het gebied van onregelmatig werken aan bod.

Masterclass ter gelegenheid van de ‘Nacht van de Arbeid’

In de nacht van 30 april op 1 mei is het de Nacht van de Arbeid. Werken in de nacht vraagt veel van werknemers, met zelfs een verhoogd risico op gezondheidsklachten. Op 2 mei organiseert ArboNed daarom een speciale editie van de masterclass ‘Energiek werken in onregelmatige diensten’ voor zowel werkgevers als werknemers. In de masterclass komen onder meer mogelijkheden aan bod om de nadelige effecten van onregelmatig werken te minimaliseren.

Masterclass 'Energiek werken in onregelmatige diensten'

  • Wanneer: woensdag 13 april, 14.00 - 16.00 uur
  • Wie: HR medewerkers, OR-leden, managers en directieleden

Meld u nu aan

Masterclass ter gelegenheid van de Nacht van de Arbeid

  • Wanneer: maandag 2 mei, 14.00 - 15.30 uur
  • Wie: mensen die in onregelmatige diensten werken, beleidsmakers en managers.

Meld u nu aan 

Gerelateerde nieuwsberichten