Gezond het weekend in

Het weekend staat voor de deur. Iedereen spendeert deze vrije dagen anders. Lekker luieren op de bank of een feestje in de kroeg. Elke werknemer is anders maar werknemers met een gezonde leefstijl verzuimen minder. De leefstijl is de keuze van de werknemer, maar u kunt wel degelijk uw werknemers bewust maken van hun leefstijl.

Gezond het weekend in

Beleid

Uit onderzoek van TNO blijkt dat 40% van de werkgevers een beleid heeft op het gebied van leefstijl en beweging. Heel veel dus nog niet! Om u te helpen heeft ArboNed verschillende leefstijlprogramma’s opgericht. Wij richten ons daarbij op de BRAVO factoren (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning). Deze factoren hebben namelijk een invloed op vitaliteit en gezondheid. Alle programma’s hebben uiteindelijk hetzelfde doel. Namelijk bewustwording creëren bij de werknemers, waardoor zij zelf actief aan de slag gaan. En uiteindelijk gezonder worden én blijven.

Benieuwd naar onze programma's en kosten? Neem direct contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed. Of neem contact op via info@arboned.nl.

 

Gerelateerde nieuwsberichten