CLC-VECTA

CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals betrokken bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen & incentives en entertainment.

Logo CLC-Vecta

Team van professionals

De professionals van ArboNed hebben ruime ervaring in de (tentoonstellings)branche. Ze weten wat er speelt en met welke arbo-uitdagingen u te maken heeft. Uw vaste contactpersoon heeft de regie over het gehele proces vanaf de ziekmelding. Ook uw bedrijfsarts kent uw branche en werkt vanaf de eerste ziekmelding intensief met u samen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Onze consultants (veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en arbeids- en organisatiedeskundigen) adviseren en ondersteunen u bij uw arbozorgbeleid. Samen zorgen we ervoor dat uw werknemers langer gezond en met plezier kunnen doorwerken.

Ledenvoordeelprogramma CLC-VECTA & ArboNed

Als lid van CLC-VECTA kunt u gebruikmaken van de branchekennis en expertise van ArboNed. Als u een (wettelijk verplicht) Basiscontract met ArboNed sluit, profiteert u bovendien van 3% korting op branchespecifieke diensten zoals:

 • Advisering- en ondersteuning bij verzuimbegeleiding- en re-integratie
 • Ondersteuning bij de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en bij de maatregelen uit het Plan van aanpak RI&E
 • Preventief medisch onderzoek (PMO) voor uw werknemers, gericht op branchespecifieke risico's
 • (Aanstellings)keuringen, zoals de expatkeuring

Uw voordelen op een rij

 • Administratief gemak en financieel voordeel
 • Korting van 3% op het abonnementstarief en branchespecifieke diensten
 • Veel branchekennis, -expertise en -ervaring (verzuimpreventie, veiligheid, branchespecifieke risico’s)
 • Expatkeuring op maat
 • Aantrekkelijke interventieverzekering via zorgverzekeraar CZ
 • Gratis ‘Goed geregeld check’
 • Gratis deelname aan online webinars
 • Een vast aanspreekpunt voor preventie, verzuim en re-integratie
 • Online klantportal: verzuim volgen + rapportages
 • Keuze uit meerdere verzuimabonnementen

Direct afsluiten Vul uw CLC-VECTA lidmaatschapsnummer in bij afsluiten.  

ArboNed samen met CLC-VECTA

Uniek compleet aanbod voor duurzame inzetbaarheid

Een stijgende pensioenleeftijd, hogere gemiddelde werknemersleeftijd en fysiek zware beroepen vragen ook in de live communicatie branche (waaronder de standbouwsector) een goed duurzaam inzetbaarheidsbeleid dat helpt (langdurig) verzuim te voorkomen. Hiervoor hebben partners ArboNed, CLC-VECTA, Aon en CZ een unieke totaaloplossing ontwikkeld voor de leden van CLC-VECTA. Een voordelige combinatie van de collectieve zorgverzekering en de interventieverzekering van CZ, verzuimabonnement van ArboNed en de verzuimverzekering van Aon. 

Lees hier alles over dit aanbod.

CLC-VECTA, CZ en ArboNed

Als u een interventieverzekering van zorgverzekeraar CZ afsluit, heeft u onder andere recht op ruime vergoedingen voor bedrijfspsychologische zorg en het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek van uw werknemers door ArboNed. Neem voor meer informatie contact op met Dineke Philipse van CLC-VECTA (d.philipse@clcvecta.nl) of met CZ via 088 555 71 00 of bedrijvendesk@cz.nl. Zij helpen u graag verder.

Health checks bij ledenraadpleging CAO

Op 1 juli organiseerde CLC-Vecta een ledenraadpleging over de eventuele nieuwe CAO. ArboNed was hierbij aanwezig met een korte gezondheidscheck. De lichamelijke gezondheidscheck is een onderdeel uit het Preventief medisch onderzoek (PMO), een belangrijk instrument voor verzuimpreventie. Belangrijk voor de werkgever want als zij weten waar hun gezondheidsrisico’s liggen, kunt ze die voorkomen of beperken.

ArboNed bij CLC-Vecta
Mike Broxterman (rechts) en Bob Boom, vitaliteits- en gezondheidsdeskundigen van ArboNed voerden de healthchecks uit.

 

Goed geregeld check

Heeft u het goed geregeld? In een paar minuten vult u onze online vragenlijst in. U ontvangt direct advies over hoe u uw arbobeleid nog beter kunt regelen. Belangrijk om te weten, want een actief arbobeleid levert veel op. U werkt aan een prettige, veilige en gezonde werkomgeving en kunt voldoen aan de Arbowet. Zo houdt u uw bedrijf en mensen vitaal en gezond.

contact

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken?

Onze Accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder.

Perry Perdok

Perry Perdok
(regio Noord)
06 551 935 41
perry.perdok@arboned.nl