CLC-VECTA

CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals betrokken bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen & incentives en entertainment. ArboNed is partner van CLC-VECTA.

Team van professionals

De professionals van ArboNed hebben ruime ervaring in de tentoonstellingsbranche. Ze weten wat er speelt en met welke arbo-uitdagingen u te maken heeft. Uw vaste contactpersoon heeft de regie over het gehele proces vanaf de ziekmelding. Ook uw (bedrijfs)arts kent uw branche en werkt vanaf de eerste ziekmelding intensief met u samen om uw werknemer zo snel mogelijk, verantwoord en duurzaam weer aan het werk te krijgen. Onze consultants (veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en arbeids- en organisatiedeskundigen) adviseren en ondersteunen u bij uw arbozorgbeleid. Samen zorgen we ervoor dat uw werknemers gezond en met plezier kunnen blijven werken.

Logo CLC-Vecta

Ledenvoordeel CLC-VECTA & ArboNed

Als lid van CLC-VECTA kunt u gebruikmaken van de branchekennis en expertise van ArboNed: 

 • Advisering- en ondersteuning bij verzuimbegeleiding en re-integratie
 • Ondersteuning bij de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en bij de maatregelen uit het Plan van aanpak RI&E
 • Preventief medisch onderzoek (PMO) voor uw werknemers, gericht op branchespecifieke risico's
 • (Aanstellings)keuringen, zoals de expatkeuring

Als u een (wettelijk verplicht) basiscontract afsluit bij ArboNed profiteert u bovendien van 3% CLC-VECTA ledenvoordeel op de tarieven van ArboNed Flex, ArboNed Basis en ArboNed Extra. U kunt natuurlijk ook via uw assurantietussenpersoon en verzuimverzekeraar een ArboNedcontract sluiten. U profiteert dan van extra gemak en voordeel en in dat geval geldt het CLC-VECTA ledenvoordeel niet.

Uw voordelen op een rij

 • Administratief gemak en financieel voordeel
 • Korting van 7% op het abonnementstarief en branchespecifieke diensten
 • Veel branchekennis, -expertise en -ervaring (verzuimpreventie, veiligheid, branchespecifieke risico’s)
 • Een vast aanspreekpunt voor preventie, verzuim en re-integratie
 • Expatkeuring op maat
 • Aantrekkelijke interventieverzekering via zorgverzekeraar CZ
 • Gratis deelname aan webinars
 • Online klantportal: verzuim volgen + rapportages
 • Keuze uit meerdere verzuimabonnementen

Direct afsluiten Vul uw CLC-VECTA lidmaatschapsnummer in bij afsluiten.  

ArboNed samen met CLC-VECTA

RI&E-training in coronatijd

Omdat het maken en bijhouden van de RI&E een uitdaging kan zijn, organiseerden CLC-VECTA en ArboNed op 25 juni 2020 een praktische training voor tentoonstellingsbedrijven. Binnen één dag leerden deelnemers alles over het uitvoeren van de RI&E (in coronatijd). Ook aan de slag met uw RI&E? Kijk dan eens naar de ArboNed-training Maak zelf uw RI&E.

Uniek compleet aanbod voor duurzame inzetbaarheid

Een stijgende pensioenleeftijd, hogere gemiddelde werknemersleeftijd en fysiek zware beroepen vragen ook in de live communicatiebranche (waaronder de standbouwsector) een goed duurzaam inzetbaarheidsbeleid dat helpt (langdurig) verzuim te voorkomen. Hiervoor hebben partners ArboNed, CLC-VECTA, Aon en CZ een unieke totaaloplossing ontwikkeld voor de leden van CLC-VECTA. Een voordelige combinatie van de collectieve zorgverzekering en de interventieverzekering van CZ, het verzuimabonnement van ArboNed en de verzuimverzekering van Aon. 

Lees alles over dit aanbod

CLC-VECTA, CZ en ArboNed

Als u een interventieverzekering van zorgverzekeraar CZ afsluit, heeft u onder andere recht op ruime vergoedingen voor bedrijfspsychologische zorg en het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek (PMO) van uw werknemers door ArboNed. Neem voor meer informatie contact op met Dineke Philipse van CLC-VECTA (d.philipse@clcvecta.nl) of met CZ via 088 555 71 00 of bedrijvendesk@cz.nl. Zij helpen u graag verder.

ArboNed vertrouwenspersoon voor tentoonstellingsbranche

Voor werknemers van tentoonstellingsbedrijven is er de sectorale vertrouwenspersoon van ArboNed. Voor werkgevers die aangesloten zijn bij CLC-VECTA is er op die manier een belangrijk onderdeel van het beleid psychosociale arbeidsbelasting geregeld. Meer informatie.

Health checks bij ledenraadpleging cao

Op 1 juli 2020 organiseerde CLC-VECTA een ledenraadpleging over de nieuwe cao. ArboNed was hierbij aanwezig met een korte gezondheidscheck. De lichamelijke gezondheidscheck is een onderdeel uit het Preventief medisch onderzoek (PMO), een belangrijk instrument voor verzuimpreventie. Belangrijk voor de werkgever want als zij weten waar hun gezondheidsrisico’s liggen, kunt ze die voorkomen of beperken.

ArboNed bij CLC-Vecta

Mike Broxterman (rechts) en Bob Boom, vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen van ArboNed voerden de healthchecks uit.