Onze samenwerkingen

MKB-Nederland

Het verzuim binnen het MKB in Nederland stijgt nu een aantal jaren op rij. Het gemiddelde verzuim van medewerkers in het mkb (tot 200 medewerkers) steeg in de eerste helft van 2018 licht naar 3,7% ten opzichte van 3,5% in 2017. Een zorgelijke trend. Om het tij te keren slaan ArboNed en MKB-Nederland de handen ineen en is ArboNed officieel Kennispartner van MKB-Nederland op het gebied van verzuim. Door vooral de wat kleinere MKB-bedrijven (25 werknemers) te ontzorgen en vanuit de verschillende regio’s te ondersteunen bij arbozaken, hebben ArboNed en MKB-Nederland als gezamenlijk doel het verzuim binnen het MKB in Nederland terug te dringen

Kennispartner van MKB-Nederland

MKB-Nederland

25 jaar ArboNed

Als dank voor het vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met onze klanten. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangen geïnteresseerden iedere maand praktische hulpmiddelen, tips, aanbiedingen en maken zij kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Bekijk ons jubileumprogramma    

cadeaus

Verzekeraars, verzekeringsadviseurs en brancheorganisaties

ArboNed heeft ook verschillende samenwerkingsverbanden met verzekeraars, brancheverenigingen en verzekeringsadviseurs. Deze zijn mogelijk ook úw partner en bieden u veel voordelen:

  • Passende verzuimbegeleiding samen met uw branche en/of verzekeraar.
  • Aantrekkelijke tarieven en kortingen.
  • Meer (administratief) gemak voor u.
  • Communicatie en uitwisseling van informatie, kennis en expertise.
  • Team van professionals werken met een aanpak passend bij uw bedrijf.

Verzekeraars Brancheorganisaties