Kennissessie Van Werkstress naar Werkplezier in regio Zwolle

Kennissessie Van Werkstress naar Werkplezier in Zwolle

Na analyse van onze verzuimcijfers bleek het al: werkstress is beroepsziekte nummer 1. En het blijft stijgen. Van het langdurend verzuim (langer dan 6 weken) valt 34% van medewerkers in het mkb (tot 200 medewerkers) uit als gevolg van psychische klachten. Dit was in 2016 nog 30%. Als MKB-speler en expert op het gebied van psychische verzuim helpt ArboNed ondernemers verzuim door werkstress te voorkomen. 

Gratis kennissessie

Wij ondersteunen bij het verlagen en voorkomen van verzuim door werkstress met praktische tips, een toolkit en tijdens de Week van de Werkstress gratis, regionale kennissessies 'Van Werkstress naar Werkplezier'. Tijdens onze sessie in Zwolle ging arbeid- en organisatieconsultant Ronald Klee dieper in op de toenemende cijfers in het langdurig psychisch verzuim. Vervolgens gaf hij een stellingen waar de deelnemers onderling met elkaar over in gesprek gingen. Na een korte koffiepauze ging Ronald verder in op de regelknoppen van werkstress en werkplezier. Marijke Beerlage, bedrijfsmaatschappelijk werker in de regio, lichtte kort haar functie toe en vertelde wat het verschil is tussen haar werkzaamheden en die van de psycholoog. 

kennissessie werkstress Zwolle

Na de presentaties werden tips gedeeld en kregen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag mee. 

kennissessie van werkstress naar werkplezier in Zwolle

ArboNed helpt

Benieuwd hoe u verzuim door werkstress kunt voorkomen? Op onze speciale pagina over werkstress vindt u meer achtergrondinformatie en tips. Uiteraard staan onze experts ook altijd voor u klaar in de regio. Neem hiervoor direct contact met ons op via zwolle@arboned.nl of 038 455 47 00.

Voorkom uitval door stress