Bezoek een thuiswedstrijd van FC Emmen

fc emmen

Samen met FC Emmen werkt ArboNed aan het bevorderen van gezondheid en vitaliteit in de regio. Om dit uit te dragen stelt ArboNed iedere thuiswedstrijd van FC Emmen twee ‘vitaliteit seats’ beschikbaar in het stadion voor mkb’ers die vitaliteit binnen hun organisatie hoog in het vaandel hebben staan.

Maak kans op 2 vitaliteit seats

Staat vitaliteit bij uw organisatie hoog op de agenda? Vertel het ons en maak kans op de twee vitaliteit seats tijdens een thuiswedstrijd van FC Emmen! Stuur hiervoor een e-mail onder vermelding van 'Kans maken op vitaliteit seats' naar groningen@arboned.nl.

Maatschappelijke betrokkenheid

Met ‘Naoberschap United’ legt FC Emmen de verbinding met de samenleving. Via concrete projecten en activiteiten zet FC Emmen zijn regionale impact als profclub constructief in. Bij het uitvoeren van diverse projecten maakt de club gebruik van de kennis en expertise van maatschappelijke partners, zoals ArboNed.

Partnership

Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van Naoberschap United is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij de samenwerking kan ArboNed nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten.