ArboNed podcast: Een gezond bedrijf en veilig bedrijf

Bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter staat in de podcast van ArboNed stil bij gezond ondernemen. Hij spreekt ondernemers en hr-professionals over hoe zij zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Onze arbo-professionals geven elke aflevering tips over een beleid voor goede arbeidsomstandigheden én het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Luister hier aflevering 1 'Een gezond bedrijf levert veel op'

 

Podcast gezond ondernemen

Aflevering 2: Een gezond én veilig bedrijf

In deze aflevering staan we stil bij een gezond en veilig bedrijf, ook in tijden van corona. U kunt de kans op ongelukken en gezondheidsklachten sterk verkleinen, als u weet welke risico’s werknemers lopen. Een wettelijk verplicht middel hiervoor is de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Joost neemt een kijkje bij Dubbelman Container Transporten om te kijken hoe zij de RI&E hebben uitgevoerd én wat het hen heeft opgeleverd. Ook geeft Ad van Zundert, veiligheidskundige praktische tips over de RI&E, ook in tijden van corona.

Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan op onze podcast op uw favoriete kanaal (Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts, Google PodcastStichter). 

Gerelateerde nieuwsberichten