ArboNed podcast: Een gezond bedrijf levert veel op

Bedrijfsmaatschappelijk werker bij ArboNed Joost de Kruijter staat bij de nieuwe podcast van ArboNed stil bij gezond ondernemen. In onze podcast-serie spreekt hij ondernemers en hr-professionals over hoe zij zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Want met gezonde werknemers kunnen zij namelijk blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Onze arbo-professionals geven elke aflevering tips over een beleid voor goede arbeidsomstandigheden en het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer.

 

Podcast gezond ondernemen

Aflevering 1: Een gezond bedrijf levert op

In de eerste aflevering staan we stil bij een gezond en vitaal bedrijf. Want als uw mensen gezond en vitaal zijn, leveren ze meer op. Ze zijn productiever en verzuimen minder. Werknemers bepalen hun eigen leefstijl maar u kunt hen wel bewust maken. Een wettelijk verplicht middel hiervoor is het Preventief medisch onderzoek, kortweg PMO. Remco van Ham legt uit wat het zijn bedrijf Enrichment Technology Company heeft opgeleverd. En wat zegt de arbo-professional? Joost vraag het vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Malou Eilering.

Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan op onze podcast op uw favoriete kanaal (Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts, Google PodcastStichter). 

N.B. deze aflevering is begin maart, voor de coronacrisis opgenomen.

 

Gerelateerde nieuwsberichten