ArboNed verlengt partnership met FC Emmen

  • leestijd: 1 minuten
  • 09 augustus 2019 aangemaakt
  • 15 augustus 2019 bijgewerkt

ArboNed tekent vandaag het partnership met FC Emmen. Henk Hummel, directeur ArboNed: “Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van ‘Naoberschap United’ is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij onze samenwerking kunnen we nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.”

ArboNed verlengt partnerschap met FC Emmen

Foto v.l.n.r. Dave Fitsch, Commerciële Zaken FC Emmen, Barry Boelens, senior salesmanager ArboNed, Henk Hummel, Algemeen Directeur ArboNed, Ben Haverkort, Directeur FC Emmen

Vitaliteit bevorderen

Barry Boelens, senior salesmanager ArboNed: “We geloven er echt in dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een gezonde en vitale regio. Dankzij het partnership organiseren we kennissessies om ondernemers te helpen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: gezond ondernemen. Ben Haverkort, directeur FC Emmen, vult aan: “De samenwerking met ArboNed draagt bij aan meer slagkracht en kennis om ‘onze’ regio nog gezonder te maken.”

Lees hier alles over het partnership