HISWA-RECRON

HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden: watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigen HISWA-RECRON de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau. ArboNed is al jaren samenwerkingspartner op het terrein van preventie, re-integratie en arbeidsomstandigheden en samen zoeken we naar praktische oplossingen voor leden van HISWA-RECRON.

HISWA-RECRON

GOED ZICHT OP DE GEZONDHEID

VAN UW WERKNEMERS

Het PMO HISWA is een vragenlijst en fysiek onderzoek specifiek afgestemd op de werkzaamheden in de watersportbranche.

Meer over PMO HISWA

Preventief medisch onderzoek HISWA

Team van professionals

De professionals van ArboNed hebben ruime ervaring in de watersportbranche. Ze weten wat er speelt en met welke arbo-uitdagingen u te maken heeft. Uw vaste contactpersoon heeft de regie over het gehele proces vanaf de ziekmelding. Ook uw bedrijfsarts kent uw branche en werkt vanaf de eerste ziekmelding intensief met u samen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Onze consultants (veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en arbeids- en organisatiedeskundigen) adviseren en ondersteunen u bij uw arbozorgbeleid. Samen zorgen onze professionals ervoor dat uw werknemers langer gezond en met plezier kunnen doorwerken.

Ledenvoordeelprogramma HISWA-RECRON & ArboNed

Als lid van HISWA-RECRON kunt u gebruikmaken van de branchekennis en expertise van ArboNed. Als u een (wettelijk verplicht) basiscontract met ArboNed sluit, profiteert u bovendien van 10% korting op uw abonnementstarief in het 1e jaar en 4% doorlopende korting op ondersteuning bij de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en bij de maatregelen uit het Plan van aanpak RI&E.

Uw voordelen op een rij

  • Administratief gemak en financieel voordeel
  • 10% korting op uw abonnementstarief in het 1e jaar en 4% doorlopende korting op branchespecifieke diensten
  • Veel branchekennis, -expertise en -ervaring (verzuimpreventie, veiligheid, branchespecifieke risico’s)
  • Gratis ‘Goed geregeld check’
  • Gratis deelname aan online webinars
  • Een vast aanspreekpunt voor preventie, verzuim en re-integratie
  • Online klantportal: verzuim volgen + rapportages
  • Keuze uit meerdere verzuimabonnementen

Direct afsluiten  (Vul uw HISWA-RECRON lidmaatschapsnummer in bij afsluiten.)

Goed geregeld check

In een paar minuten vult u onze online vragenlijst in. U ontvangt direct advies over hoe u uw arbobeleid nog beter kunt regelen. Belangrijk om te weten, want een actief arbobeleid levert veel op. U werkt aan een prettige, veilige en gezonde werkomgeving en kunt voldoen aan de Arbowet. Zo houdt u uw bedrijf en mensen vitaal en gezond.

Doe de Goed geregeld check

Video ePMO