KMU Verzekeringen (KMUV)

KMU Verzekeringen is opgericht door Koninklijke Metaalunie. ArboNed en KMU Verzekeringen werken al jaren nauw samen. Als arbodienst ondersteunt ArboNed aangesloten bedrijven bij de verzuimaanpak, re-integratietrajecten én het gezond en fit houden van werknemers. Zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is: uw mensen en het succes van uw organisatie.

Verzuimabonnement dat bij u past: ReaDirect

ArboNed biedt samen met KMU Verzekeringen ReaDirect. ReaDirect ondersteunt de werkgever en de werknemer om de kosten van het verzuim (en daarmee de uiteindelijke premie en de schadelast) zo laag mogelijk te houden. Met als doel de werknemer snel en duurzaam te re-integreren. Daarom kunt u bij ons zelf kiezen hoe u verzuim wilt aanpakken: met het abonnement ‘ReaDirect All-in’ of ‘ReaDirect Basis’.

ReaDirect All-in: € 118 (per werknemer per jaar in 2021)

ReaDirect Basis: € 57

Meer informatie

Team van professionals

De professionals van ArboNed hebben ruime ervaring in uw branche. Ze weten wat er speelt en met welke uitdagingen u te maken heeft. Uw vaste contactpersoon: de procesregisseur ReaDirect, heeft de regie over het gehele proces. Ook uw bedrijfsarts kent uw branche en werkt vanaf de eerste ziekmelding intensief met u samen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. 

Goed geregeld check

Hoe kansrijk is uw eigen onderneming als het gaat om uw arbobeleid? Weet u of u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen, welke risico’s u loopt en wat u moet regelen als uw werknemers ziek worden?

Speciaal voor u heeft ArboNed de ‘Goed geregeld check’ gemaakt. In een paar minuten vult u online de vragenlijst in. U krijgt direct advies over hoe u uw arbobeleid nog beter kunt regelen.

Start direct met de Goed geregeld check

Video ePMO