Leefstijlcoaching

Een gezondere leefstijl en een vitaal lichaam voor uw werknemer, dat is het doel van onze leefstijlcoaching. Uw werknemer krijgt individuele begeleiding en gaat aan de slag met een persoonlijk actieplan. Via kleine aanpassingen naar blijvend resultaat. 

Direct aanvragen

Op zoek naar een oplossing voor een gezondere leefstijl binnen een team of uw hele organisatie, check dan onze leefstijlworkshops.

Valt u onder de cao Bouw & Infra en/of bent u lid van Bouwend Nederland, NOA of AFNL? Kijk dan eens naar de mogelijkheden rond het PAGO en de (vergoeding van) leefstijlbegeleiding door Volandis.

Leefstijlcoaching: persoonlijke aanpak

Vitale werknemers zijn gezond, tevreden en betrokken en daarmee één van de belangrijkste succesfactoren voor uw organisatie. Zij zijn productiever en verzuimen minder. Als werkgever kunt u bijdragen aan een gezonde leefstijl van uw werknemers. Via individuele coaching krijgt uw werknemer de ondersteuning die hij nodig heeft om gezond, fit en duurzaam inzetbaar te zijn én blijven. 

light

Light

Het doel van onze leefstijlcoaching is een gezondere leefstijl en een vitaal lichaam voor uw werknemer. Light, à € 167,50 omvat een coachingsgesprek van één uur. Het coachingsgesprek verloopt telefonisch, of via beeldbellen. Naar wens kan het gesprek op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij u op de zaak.

Direct aanvragen 

medium

Medium

Leefstijlcoaching Medium à € 585 per deelnemer is een traject van drie maanden en bestaat uit een intake met fysieke onderzoeken, twee vervolggesprekken en een evaluatie met fysieke onderzoeken. Deelnemers geven zelf invulling aan het programma, de coach motiveert en inspireert hen. 

Direct aanvragen 

extra

Extra

Leefstijlcoaching Extra à € 836 per deelnemer duurt zes maanden en bestaat uit een intake met fysieke onderzoeken, vier vervolggesprekken en een evaluatie met opnieuw fysieke onderzoeken. Coach en deelnemer werken in de vervolggesprekken aan de doelstellingen die zij naar aanleiding van de intake hebben bepaald. 

Direct aanvragen

Zo werkt het

  • De vitaliteit- en gezondheidsdeskundige achterhaalt met uw werknemer de kern van het probleem.
  • In het coachingsgesprek of de gesprekken biedt onze expert praktische oplossingen waarmee uw medewerker direct aan de slag kan.
  • Coachingsgesprekken verlopen telefonisch, of via beeldbellen. Naar wens kan het gesprek op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij u op de zaak. 

leefstijl

Dit levert leefstijlcoaching u op:

  • Gezonde, tevreden en betrokken werknemers die de kern vormen van het succes van uw bedrijf.
  • Blijvend resultaat dankzij kleine aanpassingen, geleerd tijdens onze praktische leefstijlcoaching.
  • Lager ziekteverzuim en een positief organisatie-imago.
     

voordelen

UW SPARRINGPARTNER

VOOR VITALITEIT

Leefstijl is een persoonlijke keuze, maar u kunt uw werknemers wel bewust maken van (het effect van) hun leefstijl. Schakel hiervoor laagdrempelig een ervaren deskundige in: Mijn vitaliteitsexpert.

Meer informatie

tshirt

Leefstijlworkshops 

Wat uw medewerkers eten, of ze roken, drinken, te weinig bewegen, slecht slapen; al deze leefstijlfactoren hebben invloed op hun gezondheid. Valt hier in uw bedrijf winst te halen? Kijk dan eens bij onze leefstijlworkshops. In een kleine groep, met veel ruimte voor interactie, krijgen deelnemers praktische tips voor een betere leefstijl. Voor nu en in de toekomst.

Meer informatie

Bewegen verlaagt het risico op chronische ziektes, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en depressie. We zitten helaas tegenwoordig veel te veel: zittend werk, zittend in de trein of auto en ’s avonds zitten we op de bank. Te weinig bewegen en te veel zitten heeft schadelijke effecten voor de gezondheid. Juist nu is uw gezondheid erg belangrijk!

Mike Broxterman, vitaliteit- en gezondheidsdeskundige ArboNed
mappen

Heeft u vragen over onze leefstijlcoaching?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen