werkstress

 

 

Voorkom verzuim door werkstress

Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Van het langdurend psychisch verzuim (>6 weken), valt een kwart van de werknemers uit door stress. Lees er hier meer over.

Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld ruim 8 maanden kwijt. Als u weet dat één verzuimdag al snel € 250 kost, dan is niets doen geen optie. Verzuim door stress en psychische klachten is te voorkomen, door vroegtijdig de signalen te herkennen en aan te pakken. Door middel van coaching, trainingen of de inzet van onze arbeids- en organisatiedeskundige werkt u op individueel of organisatieniveau aan een gezonde werkdruk en goede sfeer. Zo zijn en blijven uw werknemers met plezier aan het werk, is er minder verzuim en minder verloop.

Direct offerte aanvragen Meer informatie

Wilt u aan de slag om de werkdruk binnen uw bedrijf of afdeling gezond te houden? Met deze oplossingen zet u zelf de eerste stappen en u kunt u ArboNed inschakelen om te werken aan een gezonde werksfeer en gezonde en vitale werknemers. 

Check uw Stressniveau

Nieuwsgierig naar uw eigen stressniveau? Doe hieronder onze korte test en krijg middels onze toolkit direct praktische tips om uw stressniveau vast te houden of te verlagen.

Achtergrond
werkstress-quiz
  • Start
  • 1
  • 2
  • 3
  • Uitslag

Werkstress test
Ervaart u te veel stress?

Doe de test!

Heeft u de afgelopen maand gepiekerd?

Nee, helemaal niet Ja, soms Ja, regelmatig Ja, vaak Ja, altijd

Voelde u zich de afgelopen maand lusteloos?

Nee, helemaal niet Ja, soms Ja, regelmatig Ja, vaak Ja, altijd

Was u de afgelopen maand gespannen?

Nee, helemaal niet Ja, soms Ja, regelmatig Ja, vaak Ja, altijd

Ik ben:

Bekijk de uitslag!

Toolkit om werkstress te herkennen en voorkomen

In deze toolkit vindt u handige tips en praktische hulpmiddelen die u direct kunt gebruiken om de signalen van werkstress te herkennen en verzuim door werkstress te voorkomen.

Gratis toolkit met hulpmiddelen

 

In beweging met ArboNed

Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor u als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend. Om klanten en hun werknemers te stimuleren in beweging te komen, trakteerde ArboNed - in kader van het 25-jarig jubileum - op € 5 euro korting op geselecteerde hardloop-, wieler- en wandelevents én een gratis sportshirt ter waarde van € 20. Deze aanbieding gold exclusief voor klanten van ArboNed en hun werknemers tot het aantal beschikbare plaatsen per event vol was. 

Meer informatie

werkstress

ArboNed hoofdsponsor van Week van de Werkstress 2019

In 2019 organiseerde OVAL van maandag 11 tot en met vrijdag 15 november de Week van de Werkstress. Deze week stond in het teken van werkplezier en ontwikkeling. ArboNed was vanuit HumanTotalCare – samen met Focus, HumanCapitalCare en Mensely (net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare) – als hoofdsponsor verbonden aan de Week van de Werkstress. Meer informatie over de Week van de Werkstress vind u hier.

week van de werkstress 2019

Kennissessie ‘Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress'

Een gezonde werkdruk is prima, maar wat als deze omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim. Welke rol speelt leefstijl hierbij en wat kunt u zelf doen als werkgever? Op deze en meer vragen gingen we in tijdens onze gratis kennissessies in het land. 

Ook organiseerde we op 28 november 2019 een gratis webinar over dit thema. U kunt dit webinar nog terugkijken, op elk gewenst moment en apparaat. 

Terugkijken webinar

 

arboned

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen