Kennissessie Investeren in Topteams met Erben Wennemars

mkb

Op dinsdag 20 november organiseert Stichting MKB Ondernemersavond, in samenwerking met ArboNed en ONVZ, een sessie met Erben Wennemars: "Investeren in topteams en.... in jezelf!".

Gezonde, bevlogen werknemers

Onder leiding van Erben Wennemars spreken we over hoe je kunt investeren in gezonde, betrokken en gelukkige medewerkers, maar ook hoe je dat kunt doen als zelfstandig professional.

Hoe zorg je voor een team dat zich betrokken voelt bij het bedrijf? Bevlogen medewerkers kun je immers langer aan je binden én zijn productiever. Hoe kun je zelf beter presteren in samenwerking met je opdrachtgevers en je samenwerkingspartners? Vragen waar Erben Wennemars tijdens deze MKB Ondernemersavond bij stil staat. Daarnaast stellen Arboned en ONVZ hun expertise beschikbaar. In een korte bijdrage geven ze, vanuit hun praktijkervaring, tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Vragenuurtje

We sluiten de bijeenkomst in stijl af, passend bij de locatie. Op de stoelen van de gedeputeerden zitten vier ondernemers vier ondernemers die al geruime tijd met dit thema bezig zijn. Dit zijn Klok, VDH, De Leefstijlacademie en New Nexus. In het bekende 'vragenuurtje' mag je ze alles vragen en zullen ze zelf ook komen met hun ervaringen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

Programma

18:00 uur Inloop met eenvoudig broodjesbuffet
18:50 uur Welkom en introductie door dagvoorzitter Erben Wennemars
- ONVZ
- De ArboNed Nationale FitRatio Benchmark 2018 door Barry Boelens
19.40 uur Het 'vragenuurtje' onder leiding van Erben Wennemars
20:15 uur Netwerkborrel
22:00 uur Einde

Erben Wennemars

In zijn imposante schaatscarrière wordt hij twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Erben zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij ambassadeur van de Meeùs Runclub, adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, bestuurslid van PEC ZWOLLE United, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek.....

Locatie & Catering

De MKB Ondernemersavond vindt plaats in het Provinciehuis, Westerbrink 1 in Assen. Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u enkele consumpties. Gratis parkeren.