Zo doen zij het: mkb'ers aan het woord

  • 23 augustus 2018 aangemaakt

Hoe sleep je de titel ‘Vitaalste Bedrijf van Nederland’ in de wacht? En waarom zou je een preventiemedewerker aanstellen als dat voor de wet niet hoeft? Lees snel verder!

Zo doen zij het

Zo word je Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

Een gesprek over vitaliteit en gezondheid op de werkvloer in een bruin sportcafé lijkt raar, maar dat is het niet volgens Office Manager Bianca Klapwijk en Communication Advisor Michelle Streefkerk. Het is namelijk het eigen café in het pand van Jordex. Jordex is in 2017 uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Hoe deze klant van ArboNed dat voor elkaar kreeg en welke tips Jordex heeft voor u, leest u op de vernieuwde website van Oval, de brancheorganisatie voor arbodiensten.

Lees het hele artikel

Vijftien werknemers, toch een preventiemedewerker

De directeur/eigenaar van Ventinova Medical met vijftien werknemers had zelf de rol van preventiemedewerker op zich kunnen nemen, maar vond het zo’n belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, dat hij hiervoor toch iemand heeft aangesteld. Sandra Ramakers vervult haar rol als preventiemedewerker met verve. Ze is er trots op dat de directie een aparte preventiemedewerker heeft benoemd, ook al hoeft dat wettelijk gezien niet. Lees ook dit verhaal op de website van Oval. Of bekijk de video.

Lees het hele artikel