ArboNed bundelt krachten als hoofdsponsor OVAL Week van de Werkstress

Leestijd
1 minuten
14 oktober 2019 bijgewerkt

ArboNed heeft zich vanuit HumanTotalCare – samen met Focus, HumanCapitalCare en Mensely (net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare) – via OVAL als hoofdsponsor verbonden aan de Week van de Werkstress. Gezamenlijk zetten we ons in voor een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier.

Week van de werkstress

Laat u inspireren tijdens OVAL-event

Midden in de Week van de Werkstress op woensdag 13 november vindt het OVAL-event plaats met als toepasselijke titel Kom in beweging! Met bijdragen van onder andere staatssecretaris Tamara van Ark, cabaretier Dolf Jansen, neuropsycholoog Margriet Sitskoor. Medisch directeur van HumanTotalCare, Jurriaan Penders, modereert een rondetafel gesprek met werkgevers, werknemers en overheid. Over waar we staan als werkend Nederland als het gaat om werkstress en verzuim en over hoe we het tij nu écht kunnen keren. We delen vervolgens onze nieuwe inzichten over hoe we verloop van verzuim kunnen voorspellen en op welke wijze we daarmee werkenden sneller en beter kunnen helpen en hoe we door datagedreven voorspellingen uitval kunnen voorkomen. En Focus biedt de “werkplezier generator” en laat iedereen ervaren hoe je samen meer plezier maakt op de werkvloer.

Wilt u ook geïnspireerd worden op 13 november van 13.30 tot 17.30 uur in Mereveld in Utrecht? Meld u dan nu gratis aan via de website van brancheorganisatie OVAL. Hier vindt u tevens uitgebreide programma informatie.

Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress

Een gezonde werkdruk is prima, maar wat als deze omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim. Welke rol speelt een gezonde leefstijl hierin en wat kun je als werkgever of leidinggevende in het mkb zelf hieraan doen? Tijdens en rond de Week van de werkstress organiseert ArboNed gratis kennissessies in het land en een online webinar 'Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress’. Hierin geven de experts van ArboNed u praktische tips en handvatten. Kijk voor meer informatie over het aanpakken en voorkomen van verzuim door werkstress op www.arboned.nl/werkstress.

Gerelateerde nieuwsberichten

Plan van aanpak bij verzuim
21 november 2022

Tips voor het opstellen van het Plan van aanpak bij verzuim

Lees meer
6 tips bij het opstellen van een verzuimbeleid
01 november 2022

6 tips bij het opstellen van een verzuimbeleid

Lees meer