ArboNed op het FHI HRM Seminar 2019

  • 14 november 2019 aangemaakt
  • 05 december 2019 bijgewerkt

Tijdens het FHI HRM-Actualiteitenseminar 2019 stonden de leden van FHI stil bij de veranderingen in arbeidsrecht en de laatste HR-trends en ontwikkelingen. ArboNed was ook aanwezig en gaf een parallel-sessie over het voorkomen van ongezonde werkstress. 

FHI HRM Seminar

Tijdens deze sessie vertelde onze arbeids- en organisatiedeskundige Haley Lancaster over de dunne scheidslijn tussen gezonde werkdruk en ongezonde werkstress, en de rol van leefstijl van een werknemer. Tijdens deze sessie konden de deelnemers een mini-health-check uitvoeren. Deze health-check was een korte preview op het Preventief medisch onderzoek, de mogelijkheid om te kijken naar de gezondheid van de organisatie. 

Het HRM-Actualiteitenseminar werd afgesloten met een HAKA-workshop. Bij het uitvoeren van deze ceremoniële dans staan onderlinge verbondenheid en teambuilding centraal. Na het opdoen van alle nieuw opgedane kennis en indrukken konden de deelnemers onderling bijpraten tijdens de afsluitende borrel. Meer over de dag leest u op FHI.nl

FHI Seminar werkstress

Samenwerking ArboNed en FHI

ArboNed heeft met verschillende (koepel)brancheorganisaties afspraken over ledenvoordeel en branchespecifieke dienstverlening. Denk daarbij aan brancheloketten en samenwerkingen met verzekeraars. Als lid van een aangesloten brancheorganisatie ontvangt u vaak een aantrekkelijke branchekorting op de diensten van ArboNed. Zo werken wij ook nauw samen met FHI. Onze professionals hebben ruime ervaring in de technologiebranche. Ze weten wat er speelt en met welke arbo-uitdagingen u te maken heeft. 

Meer over de samenwerking