Voorkom uitval door stress

Van het langdurig verzuim valt 20% van de werknemers uit door stress. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 242 dagen kwijt. Als je weet dat één verzuimdag al snel € 250 kost, dan is niets doen geen optie. Verzuim door stress en psychische klachten is te voorkomen, door vroegtijdig de signalen te herkennen en aan te pakken. ArboNed helpt u hierbij.

Voorkom uitval door stress

Voorkom uitval door stress

Verzuim door stress en psychische klachten is te voorkomen, door vroegtijdig de signalen te herkennen en samen met uw werknemers aan te pakken.

ArboNed helpt u daarbij

Gratis webinar  ‘Omgaan met werkstress, energiek aan het werk’ voor werknemers

“Als werkgever moet je goed voor jouw mensen zorgen, maar werknemers zijn zelf ook verantwoordelijk voor hun gezondheid en vitaliteit”, vertelt Henk Hummel, algemeen directeur van ArboNed. “Om werkgevers te helpen sámen met de werknemers stress aan te pakken, organiseerde ArboNed in december 2016 een gratis webinar ‘Omgaan met werkstress, energiek aan het werk’ voor werknemers. Dit webinar is op ieder gewenst moment gratis on demand terug te kijken. Het is kort en lekker praktisch, zodat je er direct wat aan hebt.”

Bekijk het webinar via: arboned.nl/werknemer/werkstress.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over het voorkomen van psychisch verzuim, neem dan contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of via info@arboned.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

teaser_Bed

Verzuim verlagen

Gezonde werknemers maken een gezonde onderneming. Het verminderen of zelfs voorkomen van verzuim is van groot belang…
10 minuten