Arbowetgeving ingewikkeld? Ontdek in 45 minuten wat u moet doen tijdens het gratis webinar

  • 06 oktober 2016 aangemaakt
  • 05 januari 2018 bijgewerkt

De Wet verbetering poortwachter bestaat uit een aantal stappen die werkgevers moeten nemen om een zieke werknemer terug te (kunnen) laten keren naar de werkvloer. Daarbij moet u aan een aantal verplichtingen voldoen. Het is belangrijk dat u weet wat u moet doen om het verzuim zo beperkt mogelijk te kunnen houden, en zo financiële risico’s te verlagen.

Arbowetgeving ingewikkeld? Ontdek in 45 minuten wat u moet doen tijdens het gratis webinar

Gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’

Tijdens het gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’ op dinsdag 1 november 2016, krijgt u inzicht in alle verplichte stappen binnen de Wet verbetering poortwachter en een update van de wijzigingen in de Arbowet. U kunt zich hier aanmelden voor het gratis webinar dat begint om 09.00 uur en duurt tot 09.45 uur.

Aanmelden gratis webinar

Na deelname aan dit webinar weet u precies wat u als werkgever verplicht ben te doen. De experts van ArboNed nemen u mee in de Wet verbetering Poortwachter aan de hand van een stappenplan en praktijkvoorbeelden.

Update Arbowet 2017

Op 1 januari 2107 wijzigen een aantal zaken in de Arbowet. Deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor uw onderneming. De experts van ArboNed zetten de wijzigingen kort en krachtig voor u op een rij.

Vragen stellen via live chat

Een webinar is een live, online uitzending waar u vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan onze experts via de live chat. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu aan te melden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ArboNed via info@arboned.nl.