Wilt u een arbodienst die u werk uit handen neemt?

Het laatste kwartaal van 2018 is weer een mooi moment om te bekijken of de service van uw arbodienstverlener nog helemaal voldoet aan uw wensen. ArboNed neemt al uw (preventieve) arbozaken uit handen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

ArboNed

Persoonlijk, regionaal en eenvoudig online geregeld

Wilt u een arbodienstverlener die de zaken voor u regelt, waar u als ondernemer niet altijd op zit te wachten? Zoekt u een arbodienstverlener in de buurt? Vindt u het belangrijk dat u uw arbozaken, snel en eenvoudig online kunt regelen? Maar wilt u ook kunnen terugvallen op persoonlijk advies? Hiervoor bent u bij ArboNed op het juiste adres.

Unieke, bewezen effectieve aanpak verzuimbegeleiding

Stelt u zich eens voor: uw verzuimende werknemers bewezen sneller en duurzaam weer aan het werk en u bespaart flink op uw verzuimkosten. Dankzij onze unieke, op data gebaseerde, bewezen effectieve aanpak van verzuimbegeleiding wordt dit realiteit. Individuele aandacht staat hierbij centraal. U heeft een vaste bedrijfsarts en uw re-integratie- en preventieadviseur is uw vaste contactpersoon voor al uw vragen.

Gratis training Preventiemedewerker voor nieuwe klanten

Kiest u vóór 31 januari 2019 voor een verzuimabonnement van ArboNed? Dan ontvangt u een gratis Training Preventiemedewerker ter waarde van € 595 (exclusief cursusmateriaal ad € 80). Let op: deze actie is geldig als u 30 of meer werknemers heeft.

De verzuimbegeleiding die bij u past

Kiest u voor ArboNed, dan bent u verzekerd van de beste verzuimbegeleiding, advies en praktische oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw mensen. Bij ArboNed bent u vrij om de verzuimbegeleiding te kiezen die het beste past bij uw organisatie. Lees hier meer over onze verzuimabonnementen:

Verzuimabonnementen