ArboNed in beweging

Het thema van het vierde kwartaal van ons jubileumjaar is 'aandacht voor een gezonde leefstijl'. En wat is onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl? Beweging! Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op verschillende sportevenementen én een gratis sportshirt ter waarde van € 20.

in beweging met ArboNed

Op verschillende sportevenementen was ArboNed al aanwezig, zoals de Singelloop in Utrecht of de Plantsoenenloop in Groningen. Ook bij de halve marathon in Eindhoven liepen werknemers van onze klanten.

Wagemakers
Werknemers van onze klant Wagemaker bij de halve marathon in Eindhoven
Singelloop
Stilte voor de storm bij de Singelloop in Utrecht
Plantsoenenloop
Het was druk bij de Plantsoenenloop in Groningen

U kunt nog meedoen tot het einde van 2019

U kunt nog deelnemen aan een selectie van geheel verzorgde sportieve evenementen door heel Nederland. Met de speciale actiecode schrijft u zich in tegen het gereduceerd tarief, € 5 korting op het inschrijftarief. Dit geldt voor alle afstanden.Klanten hebben de actiecode per e-mail ontvangen. Bent u klant van ArboNed en heeft u de e-mail gemist? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een aantal evenementen open.

Airport Night Run "Fun run" 16 november 2019 Groningen
Utrecht Night Run "Fun run" 22 november 2019 Utrecht
Arnhem Urban Trail "Fun run" 24 november 2019 Arnhem
Maastricht Urban Trail "Fun run" 30 november 2019 Maastricht
Eindhoven Urban Trail "Fun run" 8 december 2019 Eindhoven
Scheveningen Light Walk Wandelen 14 december 2019 Den Haag
Rotterdam Night Walk  Wandelen 27 december 2019 Rotterdam

 

ArboNed bestaat 25 jaar

Deze actie maakt onderdeel uit van ons jubileumjaar. Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met u, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Check onze actiepagina voor alle voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf.

Gerelateerde nieuwsberichten