Korting op sportevenement als klant van ArboNed

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Aan het eind van ons jubileumjaar pakken we nog één keer uit.

Het thema van het vierde kwartaal is 'aandacht voor een gezonde leefstijl'. En wat is onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl? Beweging! Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op geselecteerde hardloop- en wielerevents bij u in de regio én een gratis sportshirt ter waarde van € 20. Deze aanbieding geldt exclusief voor klanten van ArboNed en hun werknemers tot het aantal beschikbare plaatsen per event vol is. Wees er dus snel bij en enthousiasmeer uw werknemers om mee te doen.

 

Hoe krijgt u de korting?

Als klant van ArboNed kunt u tegen gereduceerd tarief, € 5 korting op het geldende inschrijftarief, deelnemen aan een selectie van geheel verzorgde sportieve evenementen door heel Nederland. De kortingscode heeft u als klant eind augustus per e-mail van ons ontvangen. Heeft u de actiecode niet ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed.

De evenementen

U krijgt de korting op dertien geselecteerde hardloop- en wielerevenementen door het hele land. Via de onderstaande button vind u meer informatie over de evenementen en kunt u zich direct inschrijven. 

Direct inschrijven 

ArboNed 25 jaar

Tijdens ons jubileumjaar staat er ieder kwartaal een thema centraal, met gratis kennissessies, cadeaus, tips en aanbiedingen die erbij aansluiten. Alles over het thema leefstijl vindt u hier. Of lees meer over alle voordelen tijdens het jubileumjaar.

Gerelateerde nieuwsberichten