Nathalie de Geus (53) per 15 juni 2021 benoemd tot nieuwe algemeen directeur van ArboNed

  • Leestijd
    2 minuten
  • 29 april 2021 aangemaakt

Nathalie de Geus (53) per 15 juni 2021 benoemd tot nieuwe algemeen directeur van ArboNed. Zij volgt hiermee Henk Hummel op.

nathaliedegeus

Nathalie de Geus heeft een zeer diverse achtergrond. Na haar studie Nederlands recht werkte zij even als advocaat, waarna ze van 1995 tot 2010 diverse management- en directieposities vervulde bij Delta Lloyd. Daarna volgde Avéro, Aegon en Ace Company. De Geus: “Mijn ruime ervaring binnen de verzekeringsbranche komt goed van pas in deze functie. Daarnaast herken ik de situatie van veel mkb’ers die naast de dagelijkse business ook willen zorgen voor een goed werkklimaat. Ik vervolg graag de ingezette koers van ArboNed om ondernemers in het mkb te ondersteunen met aandacht voor de korte en lange termijn. Preventie van verzuim speelt daarbij een belangrijke rol.”

Michel Verwoest, CEO van HumanTotalCare, waar ArboNed onderdeel van is, is blij met de snelle benoeming van De Geus: ”Nathalie is een empathisch, ervaren en energiek persoon die goed bij de cultuur van ArboNed past. Zij weet als geen ander voort te bouwen op het strategisch fundament en de sterke positionering van ArboNed.”

Nathalie de Geus volgt Henk Hummel op, die onlangs zijn functie vanwege persoonlijke omstandigheden heeft neergelegd. Henk Hummel is van grote betekenis geweest voor ArboNed. Mede vanuit zijn rol bij de oprichting van de divisie Verzekerd, waarbij in samenwerking met verzekeraars arbodienstverlening wordt geboden. Als algemeen directeur heeft hij met de collega’s een zeer goed en professioneel bedrijf gecreëerd dat mkb-ondernemers helpt gezond te ondernemen en samen zorgt voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Verwoest: “Namens alle collega’s bedanken we Henk voor zijn betekenisvolle bijdrage aan ArboNed en ruim 23 jaar betrokkenheid en collegialiteit.”

Met deze benoeming maakt Nathalie de Geus ook deel uit van het directieteam van HumanTotalCare. HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken; ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely, Focus en het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum. Gezamenlijk dragen ze bij aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Met ruim 1.500 werknemers adviseren en ondersteunen de professionals van HumanTotalCare ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werkenden gedurende hun hele werkzame leven. Hiermee zijn zij van betekenis voor werkenden, organisaties en onze maatschappij. Lees meer op www.humantotalcare.nl.