Gratis kennissessie met health check op 24 maart in Amsterdam

Gratis kennissessie met health check in Amsterdam

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij u graag tijdens deze interactieve kennissessie. Ook kunt u een gratis health check doen.

Ik kom naar de sessie

Programma

Onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Mike Broxterman geeft antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Tijdens de interactieve break-out sessie gaat u onder leiding van onze experts praktisch aan de slag met de vervolgacties vanuit het PMO. Het PMO zorgt voor het nodige inzicht in de gezondheid van uw medewerkers, maar nog belangrijker is wat u hiermee doet. De rapportage helpt u om gericht in actie te komen. Zo draagt het PMO bij aan het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers en daar profiteert ook uw organisatie van. Na de kennissessie kunt u met de opgedane kennis de vertaling maken naar uw dagelijkse praktijk. Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp. 

Tijd                             Programma
09.30 uur Inloop met mogelijkheid tot inzicht in uw eigen gezondheid via onze korte health check
10.00 uur Interactieve sessie door Mike Broxterman. Aansluitend netwerkgelegenheid met mogelijkheid tot health check
11.30 uur

Einde

 

Deze kennissessie is op 24 maart op ons kantoor in Amsterdam (Radarweg 60). De routebeschrijving vindt u hier

Beperkte parkeergelegenheid

In verband met beperkte parkeermogelijkheden, adviseren wij u met het openbaar vervoer te komen of met de fiets. Onze vestiging ligt op loopafstand van station Sloterdijk en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. U verlaat Station Sloterdijk via de uitgang ‘Orlyplein’. Vervolgens ziet u rechts tegenover het station, aan de overkant van de weg, het verzamelgebouw (Motionbuilding). De fiets kunt u stallen aan de voorzijde van het gebouw. Mocht u toch met de auto willen komen, is er in de omgeving de mogelijkheid tot betaald parkeren.

Korte health check

Nieuwsgierig hoe het met uw eigen gezondheid staat? Voor en na het inhoudelijke gedeelte kunt u een korte health check doen. We testen hierin uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek. 

Ik meld me aan voor de sessie

Kunt u niet in Amsterdam?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Amsterdam? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies