Duurzame Inzetbaarheidscampagne

We leven langer en werken langer door. Het is meer dan ooit belangrijk na te denken over uw werk en uw werknemers, nu en in de toekomst. Onze partner Volandis, het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw & Infra is daarom met een nieuwe campagne gestart. Ruim 100.000 werknemers in de Bouw & Infra ontvangen een opvallende kaart met geluid. Daarmee kunnen ze mooie prijzen winnen, maar het zet vooral aan tot nadenken over hoe zij zo lang mogelijk veilig, gezond en met plezier hun werk kunnen uitoefenen.

Duurzame inzetbaarheid voor werknemers in de bouw

Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA)

Zo kunnen werknemers een Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA) overwegen. De DIA is het bekende medische onderzoek (PAGO) met een extra element: een advies(gesprek) over wat de werknemer kan doen om gezond en met plezier te (blijven) werken. Want werknemers die gezond en veilig werken, gemotiveerd zijn en daardoor optimaal presteren, zijn voor een bedrijf van groot belang. Bedrijven zijn hier zelf verantwoordelijk voor. 

Volandis en ArboNed zijn belangrijke partners van elkaar. Zo zijn wij uitvoerder van het DIA en PAGO, adviseren werkgevers en werknemers met betrekking tot preventieve vraagstukken en zijn we eveneens uitvoerder van de zogenaamde vervolginterventies (vervolgactiviteiten na een PAGO die gericht zijn op een duurzame inzetbaarheid).

Meer informatie

Meer informatie over de actie van Volandis vindt u hier: www.volandis.nl/actie. Benieuwd hoe ArboNed u kan helpen in het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of Gert-Jan Klanderman, key-accountmanager bij ArboNed via Gert.Jan.Klanderman@arboned.nl. We helpen u graag verder.

Gerelateerde nieuwsberichten