PMO Metaal in Metaal & Techniek

Het Preventief medisch onderzoek (PMO, of PAGO) is een wettelijk verplicht middel om werknemers inzicht te geven in hun gezondheid, leefstijl en eventuele gezondheidsrisico’s. Uw werknemers weten wat ze kunnen doen om hun gezondheid en leefstijl te verbeteren en u kunt gericht maatregelen treffen om uw organisatie gezonder en vitaler te maken. Zo voorkomt u verzuim. Nu is er speciaal voor werknemers in de metaalbranche het PMO Metaal. Uniek in Nederland en ontwikkeld in nauwe samenwerking met Koninklijke Metaalunie.

ePMO metaal voor gezondheid van de werknemers in de metaalbranche

Het online Preventief medisch onderzoek (PMO) Metaal is speciaal ontwikkeld voor leden van de Koninklijke Metaalunie en geeft snel en gemakkelijk inzicht in de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers. 

In het tijdschrift Metaal & Techniek vertellen werknemers en werkgevers van de bedrijven C&W Snijtechniek en Metaaldraaierij Dondorff hoe zij het PMO Metaal hebben ervaren. Bedrijfsleider bij C&W Snijtechniek Jan Bouwman: "Doordat het onderzoek is toegespitst op ons werk, zijn de uitkomsten ook echt relevant. De medewerkers merkten dat ook direct in het onderzoek, dat is perfect.”

Lees het artikel hier

Gerelateerde nieuwsberichten