Podcast met onze bedrijfsarts Femke van Leeuwen over werkstress

Het is de laatste dag van de Week van de Werkstress en we stonden de hele week stil bij dit thema. Zo sloot onze bedrijfsarts Femke van Leeuwen aan in de studio van bedrijfsartsworden.nl voor een podcast. Bedrijfsartsworden.nl is erop gericht om artsen te interesseren voor het vak van bedrijfsarts

podcast bedrijfsarts werkstress

Naast Femke schoof ook Lianne Schouten, arts in opleiding en Marjolein Bastiaanssen, projectleider van de herziene richtlijn Psychische problemen aan. Zij spraken over de rol van de bedrijfsarts bij werkstress en hoe zij de werkgever en werknemer kunnen ondersteunen bij het voorkomen van uitval door werkstress. De podcast is opgenomen voor artsen maar ook interessant voor werkgevers en leidinggevenden. Check de podcast hier. Onderaan de pagina ziet u een tijdlijn zodat u kunt doorspoelen naar het onderwerp wat voor u relevant is. 

Voorkom uitval door werkstress

Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld ruim 8 maanden kwijt. Als u weet dat één verzuimdag al snel € 250 kost, dan is niets doen geen optie. Verzuim door stress en psychische klachten is te voorkomen, door vroegtijdig de signalen te herkennen en aan te pakken. Door middel van coaching, trainingen of de inzet van onze arbeids- en organisatiedeskundige werkt u op individueel of organisatieniveau aan een gezonde werkdruk en goede sfeer. Zo zijn en blijven uw werknemers met plezier aan het werk, is er minder verzuim en minder verloop.

Zo kan ArboNed u helpen

Gerelateerde nieuwsberichten

teaser_Bed

Verzuim verlagen

Gezonde werknemers maken een gezonde onderneming. Het verminderen of zelfs voorkomen van verzuim is van groot belang…
10 minuten