Samenwerking ArboNed met Nationale-Nederlanden: onze klantervaringen

Met een inkomensverzekering van Nationale-Nederlanden met arbodienstverlening door ArboNed zijn uw klanten zeker van een goede preventie-aanpak en de juiste verzuimbegeleiding. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? U leest ze hier.

Kaasmaker

Stichting activiteitencentrum Hout-Blerick voelt zich financieel en
organisatorisch ontzorgdHout-Blerick

Stichting activiteitencentrum Hout-Blerick maakt gebruik van de MKB Verzuim-ontzorgverzekering van Nationale-Nederlanden in combinatie met de arbodienstverlening van ArboNed. Bedrijfsleider Elian van Ewijk: "Met deze no-nonsense polis hebben we financiële rust en kunnen we bij verzuim rekenen op de beste begeleiding."

Lees verder >>

Het PMO voor Hukseflux: werken aan gezondere werknemers
en minder verzuimHukseflux

Hukseflux nodigde zijn 85 medewerkers onlangs uit voor een Preventief medisch onderzoek (PMO) van ArboNed. Een logisch vervolg op de reeks aan preventieve maatregelen die het bedrijf al had genomen. HR-adviseur Gordon Boon: "Het feit dat Nationale-Nederlanden financieel bijdroeg aan dit onderzoek was niet de directe aanleiding voor het in gang zetten van het PMO, maar wel mooi meegenomen!" 

Lees verder >>

In één klap de juiste verzuimbegeleiding en preventie-aanpak
voor De Haas advocatenDe Haas

De Haas Advocaten maakt gebruik van het drieluik ArboNed, Nationale-Nederlanden en Balieplus. "Met dit pakket ben je in één klap verzekerd van de juiste verzuimbegeleiding en een goede preventie-aanpak",  zegt interim verandermanager Tamara Kucharek. "En je profiteert ook nog eens van leuke kortingen op bijvoorbeeld zorgverzekeringen, kantoorartikelen en zelfs maatpakken."

Lees verder >>

Een passende oplossing voor een schilder dieDe Vakbroeders
allergisch is voor verf

Een van de vaste krachten van Schildersbedrijf De Vakbroeders is volledig arbeidsongeschikt verklaard, nu hij een allergie lijkt te hebben ontwikkeld voor verf en cement. Met ArboNed wordt nu gekeken naar re-integratie tweede spoor. "Met name onze huidige casemanager bij ArboNed is van grote toegevoegde waarde voor ons. Hij zoekt alles voor ons uit en geeft professioneel advies.”

Lees verder >>

Qconcepts kan snel schakelen met delogo qconcepts
vaste contactpersoon bij ArboNed

“De lijntjes zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Onze casemanager kent ons bedrijf en weet waar we als Qconcepts voor staan. Samen zoeken we uit of het verzuim werk- en/of privégerelateerd is. Gelukkig hoeven we de hulp van ArboNed niet vaak in te schakelen. Maar als de nood aan de man is, handelt ArboNed altijd adequaat.”

Lees verder >>

Verzuim voorkomen bij QbiQ met het Preventief medischQbiQ
onderzoek (PMO)

Werknemers van QbiQ B.V., leverancier van innovatieve wandsystemen, konden onlangs vrijblijvend en gratis deelnemen aan het Preventief medisch onderzoek (PMO) dat hun werkgever aanbood. "Hoe eerder je fysieke en mentale uitdagingen aanpakt, hoe minder snel ze leiden tot verzuim”, weet hoofd financiën Ruud Lubken.

Lees verder >>

Verzuimverzekering

Met de verzuimverzekering van Nationale-Nederlanden, het Verzuimpakket Werkgever, in combinatie met de arbodienstverlening van ArboNed, zijn werkgevers voor al hun werknemers goed verzekerd tegen de kosten van loondoorbetaling bij ziekte.

Een door ArboNed geadviseerde interventie wordt door Nationale-Nederlanden voor minimaal 80% en vaak volledig vergoed. Daarnaast geeft Nationale-Nederlanden aantrekkelijke vergoedingen voor preventieve dienstverlening door ArboNed.  

Meer informatie

Gerelateerde nieuwsberichten