Gratis kennissessie 'Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress’ op 18 november

Gratis kennissessie voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress

Het vierde kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van het thema leefstijl en werkstress. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. In onze gratis, interactieve kennissessie 'Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress' op 18 november geeft onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Marlies Krikke praktische tips over het voorkomen van verzuim door werkstress en de rol van een gezonde leefstijl hierin.

Ik kom naar de sessie

Programma & locatie

Een gezonde werkdruk hoeft helemaal niet erg te zijn. Dit kunt u als werkgever ook niet altijd voorkomen. Maar wat als een gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim? Tijdens deze sessie leert u de signalen van ongezonde werkstress te herkennen. Hoe gaat u het gesprek aan met uw werknemer over een gezonde balans en hoe stimuleert u fysiek en mentaal herstel op het werk?

In deze interactieve sessie onder leiding van onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige lichten we de theorie toe aan de hand voorbeelden uit de praktijk.

Tijd Programma
13.00 Inloop
13.30  Interactieve sessie door onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Marlies Krikke. Aansluitend netwerkgelegenheid
17.00 Einde

 

Deze kennissessie is op 18 november bij het Hitachi Capital Mobility (Euroborg) stadion in Groningen (Boumaboulevard 41). Klik hier voor de routebeschrijving. 

Aanmelden

Kunt u niet in Groningen?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Groningen? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies 

Check uw stressniveau

Ervaart u te veel stress? Check het met onze stresstest. U krijgt direct tips om ongezonde werkstress te voorkomen of beperken.