Onze visie

Elke organisatie  heeft een doel voor ogen. Een ambitie, die richting geeft aan al het handelen. Voor het waarmaken van die ambitie zijn mensen nodig. Vitale mensen.

Samen met de klant werken we op alle vier de domeinen die van invloed zijn op de vitaliteit van mensen en organisaties: we verlagen verzuim, we minimaliseren arbeidsrisico’s in organisaties, we bevorderen de gezondheid en we verhogen de motivatie van mensen. Wij hebben onze aanpak gebaseerd op het model van de World Health Organization. Weten hoe een organisatie ervoor staat is ons vertrekpunt. We bieden organisaties vervolgens inzicht en oplossingen. En samen gaan we aan de slag.

We zien dat steeds meer organisaties meer eigen regie willen, daar helpen we ze bij. We sparren over eigenaarschap en leiderschap in organisaties. Op alle domeinen boeken we gezamenlijk voortgang. Belangrijk daarbij is rekening te houden met de dynamische context waarin een bedrijf zich bevindt. De wereld om ons heen verandert, dag in dag uit. Organisaties worden daardoor gedwongen tot anticiperen op deze veranderingen.

Verandering is ook van toepassing op de mensen die in een organisatie werken. We weten dat de sociale omgeving en de gezondheid van mensen invloed hebben op hun werk. In onze visie staat veerkracht centraal. Want mensen die veerkrachtig zijn weten om te gaan met veranderingen en zijn zo beter bestand tegen fysieke en mentale problemen. Veerkrachtige mensen zijn vitale mensen. Dat heeft eigen onderzoek aangetoond.

Samen met klanten gaan we voor een vitaler werkend Nederland, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo leveren we een bijdrage aan het welzijn mensen en de welvaart van de maatschappij.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 64 44

Belafspraak
inplannen