Alkmaar - Kaasmarkt
Den Bosch - Centrum
Den Haag - Skyline
Amersfoort - Poort
Amsterdam - Grachten
Arnhem - Station
Breda - Skyline
Groningen - Martinitoren
Leeuwarden - Skutsjes
Eindhoven - Skyline
Leiden - Observatorium
Maastricht - Brug
Enschede - Skyline
Rotterdam - Euromast
Utrecht - Skyline
Venlo - Vrachtwagen
Zwolle - Brug
Dordrecht - Biesbos

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

 

 

Heeft u een vraag? Bel ArboNed op 030 299 64 44.

Corona en werk

Lees hier hoe wij met onze dienstverlening voldoen aan de voorwaarden die de overheid stelt. Meer informatie over corona en werk vindt u op onze speciale informatiepagina. En klik hier voor duidelijkheid over ziekmeldingen bij (verdenking) van corona. Heeft u al goede afspraken gemaakt met uw werknemers over het werken op kantoor en thuis? Lees hier onze tips over hybride werken.

GRATIS CHECKLIST

VOOR UW PSA-BELEID

Heeft u al een beleid op psychsociale arbeidsbelasting (PSA)?

Naar de checklist

Zelf doen

MEER BEVLOGENHEID

IN UW TEAM

Bevlogen werknemers zijn productiever, verzuimen minder, en maken minder fouten. Wilt u ook meer bevlogenheid in uw team? Schakel dan Mijn organisatie-expert in.

Meer informatie

Samen doen

REGEL UW PSA-BELEID

EENVOUDIG EN SNEL 

Voorkom dat er problemen op de werkvloer ontstaan door ongewenst gedrag en werkdruk. Dat regelt u snel en eenvoudig met onze PSA-module voor € 7,50 per werknemer per jaar. 

Meer informatie

Laten doen
ArboNed dichtbij

Inloggen en verzuim melden

 

Als u een verzuimabonnement heeft bij ArboNed, dan kunt u online verzuim melden.

 

 

Meld uw verzuim hier

Wij zijn erg tevreden over de bedrijfsarts van ArboNed. Ze begrijpt de cultuur in onze organisatie en de drijfveren van onze medewerkers. Recentelijk hebben we een PMO laten uitvoeren door ArboNed. Het traject liep vlekkeloos, de gesprekken werden door de medewerkers als plezierig, open en vertrouwelijk ervaren. ArboNed verzorgde een duidelijke en professionele terugkoppeling door middel van een presentatie en rapportage. Ik geef ArboNed een 8 voor deze uitstekende dienstverlening.

Ingrid Jegen, Unie van Waterschappen

Kennispartner MKB Nederland

Het verzuim laat de laatste jaren een stijgende trend zien. Zorgelijk is de toename van het aantal ziektegevallen als gevolg van psychische klachten. Beperken of zelfs voorkomen dat werknemers zich ziekmelden, is van groot belang voor de bedrijfsvoering. MKB-Nederland en ArboNed werken daarom samen om mkb-ondernemers op een praktische manier te ondersteunen hun verzuim terug te dringen.

Meer over MKB Nederland

MKB Nederlanad

Verzekeringsadviseur dichtbij

Verzuimabonnement met -verzekering

In samenwerking met verzekeraars bieden wij combipakketten, waarin we arbodienstverlening combineren met een verzuimverzekering. Klik hier voor een overzicht van alle verzekeraars waar wij mee samenwerken.

ArboNed heeft verschillende samenwerkingsverbanden met verzekeraars, brancheverenigingen en verzekeringsadviseurs. Deze zijn mogelijk ook úw partner en bieden u veel voordelen.

Met deze organisaties werken wij samen.

Actueel. Nieuws, webinars, kennissessies en meer.


Nieuws
Trainingen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 64 44

Belafspraak
inplannen