Alkmaar - Kaasmarkt
Den Bosch - Centrum
Den Haag - Skyline
Amersfoort - Poort
Amsterdam - Grachten
Arnhem - Station
Breda - Skyline
Groningen - Martinitoren
Leeuwarden - Skutsjes
Eindhoven - Skyline
Leiden - Observatorium
Maastricht - Brug
Enschede - Skyline
Rotterdam - Euromast
Utrecht - Skyline
Venlo - Vrachtwagen
Zwolle - Brug
Dordrecht - Biesbos

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

 

 

Heeft u een vraag? Bel ArboNed op 030 299 64 44.

PRAKTISCHE GIDS:

EEN GEZOND BEDRIJF

Ook in een klein mkb-bedrijf is het belangrijk uw werknemers fysiek en mentaal gezond te houden. Met deze beknopte, praktische gids kunt u direct aan de slag.

Download de gids

gids gezondheid bevorderen

SCHRIJF U IN

VOOR ONS WEBINAR

Hoewel werknemers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van de invloed op hun eigen gezondheid. Wij geven u graag tips over een gezond en vitaal bedrijf tijdens ons gratis webinar op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt het webinar op elk gewenst moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u per chat vragen kunt stellen aan onze experts.

Aanmelden

webinar

LAAG ZIEKTEVERZUIM

VRAAGT MEER

Laag ziekteverzuim vraagt méér dan vers fruit op het werk. Hoe gezond en vitaal is uw organisatie, waar krijgen uw werknemers energie, of juist stress van? Het Preventief medisch onderzoek (PMO) van ArboNed geeft antwoord.

Lees meer

Preventief medisch onderzoek

EEN GEZOND BEDRIJF

LEVERT VEEL OP

Het eerste kwartaal staan we stil bij een gezond en vitaal bedrijf. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en verzuimen minder. Lees hier alles over het waarom en hoe van gezondheid bevorderen.

Lees meer

Gezondheid bevorderen
ArboNed dichtbij

Inloggen en verzuim melden

 

Als u een verzuimabonnement heeft bij ArboNed, dan kunt u online verzuim melden.

 

 

Meld uw verzuim hier

Wij zijn erg tevreden over de bedrijfsarts van ArboNed. Ze begrijpt de cultuur in onze organisatie en de drijfveren van onze medewerkers. Recentelijk hebben we een PMO laten uitvoeren door ArboNed. Het traject liep vlekkeloos, de gesprekken werden door de medewerkers als plezierig, open en vertrouwelijk ervaren. ArboNed verzorgde een duidelijke en professionele terugkoppeling door middel van een presentatie en rapportage. Ik geef ArboNed een 8 voor deze uitstekende dienstverlening.

Ingrid Jegen, Unie van Waterschappen

SNELLER SCHAKELEN BIJ

VERZUIM BETAALT ZICH UIT

Onze bewezen effectieve verzuimbegeleiding versnelt
het re-integratieproces en verlaagt uw verzuimkosten.

Lees meer

schakelen

Kennispartner MKB Nederland

ArboNed en MKB-Nederland slaan de handen ineen: per juli 2018 is ArboNed officieel kennispartner van MKB-Nederland op het gebied van verzuim.

Meer over MKB Nederland

MKB Nederlanad

Verzekeringsadviseur dichtbij

Verzuimabonnement met -verzekering

In samenwerking met verzekeraars bieden wij combipakketten, waarin we arbodienstverlening combineren met een verzuimverzekering. Klik hier voor een overzicht van alle verzekeraars waar wij mee samenwerken.

ArboNed heeft verschillende samenwerkingsverbanden met verzekeraars, brancheverenigingen en verzekeringsadviseurs. Deze zijn mogelijk ook úw partner en bieden u veel voordelen.

Met deze organisaties werken wij samen.

ARBONED 25 JAAR.

EEN TERUGBLIK

2019 stond in teken van ons jubileumjaar. We stonden het hele jaar stil bij een gezond en vitaal bedrijf met voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie. En ook in 2020 helpen we mkb’ers met praktische hulpmiddelen, tips en inspiratie voor preventie van verzuim.

Lees meer

25jaar

Actueel. Nieuws, webinars, kennissessies en meer.


Nieuws
Trainingen

Vertrouwenspersoon

Als werkgever wilt u uw werknemers een sociaal veilige werkplek bieden zonder discriminatie, seksuele intimidatie, agressie of geweld. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon helpt hierbij. De…

1 dag
50% korting voor een collega
Bekijk de training

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 64 44

Belafspraak
inplannen